PCM04 Koelvest met Koelpads

PCM04 Koelvest met Koelpads

Koelvest voor de industrie

Dit product is uitverkocht en is opgevolgd door de PCM02. De PCM04 is op bestelling leverbaar vanaf 250 stuks. Op het moment dat je moet werken in situaties waarbij de temperatuur kan oplopen tot wel 45 graden of meer is (extra) verkoeling nodig. In deze situatie óf wanneer de luchtvochtigheid meer dan 90 procent bedraagt zullen de hydrogel koelvesten geen oplossing meer bieden. Dat geldt wel voor de PCM04 koelvesten voor de industrie. Deze koelkleding zorgt er voor dat je zelfs in de heetste omstandigheden het hoofd koel kan houden. Op deze manier wordt het uitvoeren van jouw dagelijkse taken niet negatief beïnvloed en wordt er een aanzienlijke hoeveelheid extra comfort gerealiseerd. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Een uitstekende, efficiënte verkoeling van het lichaam

De PCM04 weet zich ten opzichte van ons andere PCM03 industriële koelvest te onderscheiden door het gebruik van gaas. Deze stof zorgt er voor dat er sowieso al een goede luchtcirculatie kan optreden waardoor standaard een zekere verkoeling kan worden gerealiseerd. Uiteraard is dit gaas op zichzelf niet in staat om het lichaam voor een langere periode en intensief af te koelen. Daarom is er voor gekozen om het PCM04 koelvest eveneens te voorzien van 8 zakken waar flexibele koelpads in geplaatst kunnen worden. Deze 8 zakken zijn gelijkmatig verdeeld over de voor- en achterkant van het koelvest. Hierdoor wordt het lichaam in alle omstandigheden goed gekoeld. Afhankelijk van de temperatuur kan dit koelvest tot wel 4 uur voor een verkoeling van het lichaam zorgen. Dat zijn bijzonder mooie resultaten!

Geen gebruik van brandbare vloeistoffen

Kenmerkend voor de cooling pads in het PCM04 koelvest is dat er in tegenstelling tot andere merken geen gebruik wordt gemaakt van zogenaamde paraffine-olie. De koelblokken gemaakt van paraffine oliën zorgen wel voor koeling, maar ze zijn ook keihard. Waar ken je deze brandbare blokken van? Het zijn de aanmaakblokjes voor de BBQ. Het spreekt voor zich dat je in hete omstandigheden liever niet hebt dat er brandbare blokken aan je lichaam hangen. Bovendien brengt dit voor verschillende vakmannen zoals lassers een aanzienlijk extra risico met zich mee. Dit is een probleem waar je met de PCM04 koelvesten in ieder geval geen last van hebt. Dit type industrie koelvesten maakt namelijk gebruik van cool pads met een oplossing bestaande uit water en zout met wat stabilisatoren. Daardoor kan een prima verkoeling worden gerealiseerd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van brandbare materialen.

Efficiënt en toch ook opvallend comfortabel

Dat de PCM04 een zeer kwalitatief en uitermate efficiënt koelvest is mag ondertussen wel duidelijk zijn. Er is echter meer. Tijdens het werken onder extreem warme temperaturen mag het dan wel belangrijk zijn dat je lichaam goed wordt gekoeld, daarnaast is het ook belangrijk om stil te staan bij het comfort dat je ervaart. Ook op dit vlak scoren de PCM04 koelvesten voor de industrie uitstekende punten. Niet alleen is 'ie aan de voorzijde voorzien van een ritssluiting waarmee je 'm eenvoudig aan en uit kan trekken, daarnaast zorgt het aanwezige klittenband aan de zijkant voor een sublieme pasvorm voor elke gebruiker. Ben je dus niet alleen op zoek naar een efficiënt koelvest om te gebruiken onder extreme omstandigheden dat ook nog eens gedragen kan worden onder veiligheidskleding, maar moet het bovendien ook comfortabel zijn om te dragen? In dat geval is het PCM04 koelvest precies waar jij naar op zoek bent!Eigenschappen:
- PCM technologie
- Flexibele en NIET BRANDBARE koelpads
- Gewicht: 500 gram zonder koelpads, 1700 gram met 8 pads van 150 gram en 2500 gram met 8 pads van 250 gram
- Tot 4 uur koeling
- Door de verstelbare zijkanten altijd de juiste pasvorm zodat het koelvest nauwsluitend om het lichaam zit voor de beste verkoeling
- Verkrijgbaar in oranje
- Inclusief 8 PCM koelpads met gewicht en temperatuur naar keuze

Materiaal:
- Buitenkant 100% nylon gaas
- Binnenkant 100% nylon gaas

Maten:
Maat 1 = S - M (borstomtrek 88 - 100 cm)
Maat 2 = L - XL (borstomtrek 100 - 112 cm)
Maat 3 = 2XL - 3XL (borstomtrek 112 - 124 cm)
Maat 4 = 4XL - 5XL (borstomtrek 124-136cm)

Maat: EAN-nummer:
Maat 1 8718546191657
Maat 2 8718546191664
Maat 3 8718546191671
Maat 4 8718546191688

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
  • €189,00
  • Excl. BTW: €156,20

Beschikbare opties: