Koelende Polsbrace

Koelende Polsbrace

Koelende polsbrace

De IZI BodyCooling koelende polsbrace combineert functie, comfort en een goede pasvorm om pijn in de pols/het polsgewricht te verminderen. De gekoelde polsbraces zijn verkrijgbaar in een linker- en rechterversie, zijn licht van gewicht, gemaakt van zacht neopreen en gemakkelijk te verstellen door het klittenband. Hierdoor is een goede pasvorm gegarandeerd. Doordat de verkoelende polsbrace verstelbaar is kun je met koeling druk uitoefenen op de pijnlijke of geblesseerde pols, waardoor je minder pijn hebt.

Activeren van de gekoelde polsbrace

De gekoelde polsbrace is heel eenvoudig te activeren door 'm 20 minuten lang in het water te leggen. De hydrogel zwelt dan op en je hebt 72 uur lang koeling. Voor extra verkoeling kun je de gekoelde polsbraces in de koelkast leggen. Je hebt dan 10 minuten een extra koude brace voor je pols. De gekoelde brace kan ook in de diepvries gelegd worden. Zorg er dan wel voor dat de stof droog is, anders trek je na het bevriezen de stof kapot omdat deze aan elkaar vastgevroren zit. Na het invriezen geeft de polsbrace ongeveer een half uur intense koeling, vergelijkbaar met de normale coldpacks/icepacks, maar dan effectiever omdat de kou met een constante druk op de pijnlijke pols gedrukt wordt. Zodra de hydrogel gesmolten is gaat het verdampend koelen verder. Je kunt er op dat moment ook voor kiezen om de polsbrace weer in de vriezer te leggen.

Polsbrace na een operatie, (sport)blessure of verstuiking

De verkoelende polsbraces van uit het orthopedische assortiment van IZI worden vaak gebruikt na een polsblessure. Hoe sneller de pols gekoeld wordt, hoe sneller het herstel verloopt. Ook boekt deze gekoelde brace goede resultaten bij mensen die een operatie aan hun pols hebben gehad. Dus ben je gevoelig voor blessures of heb je vaak pijn aan je enkel, zorg er dan voor dat je altijd een gekoelde polsbrace in huis hebt zodat je deze direct kunt gebruiken voor een optimaal effect.

Eigenschappen:
- Hydrogel technologie
- Gewicht: 50 gram droog, 150 gram geactiveerd
- Tot 72 uur verdampend koelen, 30 minuten als icepack
- De geperforeerde neopreen straps zorgen voor een optimale vochtregulatie en ondersteuning
- Verkrijgbaar in blauw/zwart
- One size fits all
- Medische CE goedkeuring

Materiaal:
- Buitenkant neopreen
- Binnenkant 85 grams geweven polyester

Gekoelde polsbrace links Hydrogel20: EAN 8718546190001
Gekoelde polsbrace rechts Hydrogel21: EAN 8718546190018

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed
  • €45,00
  • Excl. BTW:€37,19

Beschikbare opties:

Tags: polsbrace, polsbraces, gekoelde polsbrace, gekoelde polsbraces, koelende polsbrace, koelende polsbraces, polsbrace bij blessure, polsbrace bij verstuikte pols, koeling van pols