Koelvest Met Losse Koelpads Hydrogel09

Koelvest Met Losse Koelpads Hydrogel09

Koelvest met losse cooling pads

Een koelvest moet op een zo efficiënt mogelijke manier koelen. Door gebruik te maken van het Hydrogel 09 koelvest kan je rekenen op een zeer efficiënte, dubbele werking. Deze wordt niet alleen gerealiseerd door de 8 uitneembare koelpads, maar ook het gebruik van een open geweven stof in de structuur van een "gaas" levert hier een belangrijke bijdrage aan.

Gebruik van gaas voor extra ventilatie en koeling

In vergelijking met tal van andere koelvesten die op de markt zijn is de Hydrogel 09 afgewerkt met gaas. Het gebruik van dit materiaal heeft een dubbele invloed op de werking van deze koelvesten. In eerste instantie zorgt het gaas bijvoorbeeld voor extra ventilatie. Deze extra ventilatie heeft als resultaat dat de warmte zeer eenvoudig kan worden afgevoerd waardoor meteen een natuurlijke verkoeling ontstaat. Dit brengt ons meteen bij het tweede voordeel die het gebruik van gaas met zich meebrengt. Het feit dat er een extra ventilatie wordt gerealiseerd zorgt immers automatisch ook voor een efficiënte verdamping en dus verkoeling.

Uitgerust met vakken voor 8 koelpads

Het Hydrogel 09 koelvest beschikt over in totaal 8 vakken waar flexibele koelblokken in geplaatst kunnen worden. Deze 8 vakken zijn gelijkmatig verdeeld over de voor- en achterkant van het koelvest. Hierdoor wordt er altijd een zeer efficiënte verkoeling gerealiseerd tot een buitentemperatuur van 40 graden en een luchtvochtigheid van maximaal 90 procent. Bij het Hydrogel 09 vest bepaal je zelf je koeling! Heb je minder lang verkoeling nodig, dan kun je ook minder cooling pads in het vest doen. Het koelvest wordt daardoor ook lichter van gewicht en dus comfortabeler.

Eenvoudig in gebruik

De Hydrogel koelvesten staan er om bekend allen bijzonder eenvoudig te zijn in gebruik. Gewoon 20 minuten onderdompelen in een emmer met water is dan ook voldoende om de verkoelende functie van dit koelvest te activeren en dat voor ongeveer 72 uur lang. Een record in de wereld van koelende kleding! Dit is echter niet alles. Wist je namelijk dat de Hydrogel 09 uitstekend kan worden gebruikt als ice vest waardoor je het vest onder je werkkleding kan dragen voor een extra intense verkoeling van 1 tot 2 uur (afhankelijk van de omstandigheden)? Zodra het ijs gesmolten is en weer is veranderd in een gel gaat het koelen verder door middel van verdamping.

Een koelvest met een prima comfort

Het koelvest zorgt er niet alleen voor dat er op efficiënte wijze een verkoeling van het lichaam kan worden gerealiseerd, daarnaast kan je ook nog eens rekenen op een optimaal comfort. Dit comfort krijg je door de aanwezigheid van een rits aan de voorzijde samen met velcro straps aan de zijkant van het vest. Beide sluitmechanismen zorgen er voor dat je altijd kan rekenen op een uitstekende pasvorm en dus ook op een bijzonder doeltreffende verkoeling. Dit geldt niet alleen voor werklieden, sporters en ouderen tijdens extreem warme dagen, maar ook voor mensen die lijden aan bepaalde medische aandoeningen. Zo kan de Hydrogel 09 bijvoorbeeld een zege zijn voor mensen met MS.

Eigenschappen:
- Sealed hydrogel technologie
- Gewicht: 300 gram droog, 1200 gram geactiveerd
- Tot 72 uur koeling (verdampend)
- Ca. 1.5 uur koeling met ijs
- Door de verstelbare zijkanten altijd de juiste pasvorm zodat het koelvest nauwsluitend om het lichaam zit voor de beste verkoeling
- Verkrijgbaar in beige
- Medische CE goedkeuring

Materiaal:
- 85 grams geweven polyester
- Cire afwerking (glanzend)

Afwerkingen optioneel (alleen op bestelling in grotere aantallen):
- Afwerking 1: Vlamvertragend
- Afwerking 2: Sneldrogend
- Afwerking 3: Antistatisch

Maten:
Maat 1: S-M (borstomtrek 88-100cm)
Maat 2: L-XL (borstomtrek 100-112cm)
Maat 3: 2XL-3XL (borstomtrek 112-124cm)
Maat 4: 4XL-5XL (borstomtrek 124-136cm)

Maat:EAN-nummer:
Maat 1 Beige8718546192296
Maat 2 Beige8718546192302
Maat 3 Beige8718546192319
Maat 4 Beige8718546192326

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed
  • €199,00
  • Excl. BTW:€164,46

Beschikbare opties: