Corona

Koelvest en corona

Dat klinkt in eerste instantie vreemd, de combinatie van een koelvest en corona. Wat hebben deze twee met elkaar te maken? Als leverancier van koelvesten proberen ook wij ons steentje bij te dragen aan de bestrijding van het coronavirus, ook wel COVID-19 genoemd. Dat kunnen we doen door medisch personeel, artsen, verpleegkundigen en ander ziekenhuispersoneel te trainen in het effectief inzetten van medische koelvesten in deze coronacrisis.


Medisch personeel en beschermende kleding

Om de kans op besmetting met dit virus zo klein mogelijk te maken gebruikt het medisch personeel beschermende kleding bij het behandelen van coronapatiënten. Deze beschermende kleding moet erg goed afgesloten zijn om het coronavirus buiten te houden. Hierdoor wordt het erg warm in deze beschermende pakken, wat erg onaangenaam is voor artsen en verpleegkundigen en waardoor het werk vaker onderbroken moet worden. Door het dragen van een PCM koelvest is warmte niet meer de reden voor een voortijdige werkonderbreking. Ook blijft het zorgpersoneel frisser, alerter en geconcentreerder.


Ziekenhuis of andere zorginstelling

Ziekenhuizen of andere zorginstellingen kunnen contact met ons opnemen voor de levering van zo'n corona koelvest. Momenteel is vrijwel alles nog voorradig en direct leverbaar. Mocht u nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Lees ook dit artikel van TNO.