DryCool koelvest

Uitverkocht DryCool koelvest

DryCool: droog blijven met een verdampend koelvest

Dat IZI BodyCooling de specialist is in koelvesten weten we allemaal wel. Tot nu toe was er echter geen koelvest dat 'easy' was voor motorrijders. De hydrogelkoelvesten moest je eerst in het water leggen en uit laten lekken en was dus na het activeren nat/klam. Met het Drycool koelvest voor motorrijders is daar verandering in gekomen.

Makkelijk te activeren

Het Drycool koelvest voor op de motor is door de vuldop op de rug makkelijk te activeren. Je giet er een liter (!!) kraanwater in en je verdeelt dit gelijkmatig over de voor- en achterkant van het koelvest. Je blijft dus droog en de strategisch geplaatste ventilatiegaten in het koelvest zorgen voor een optimale luchtcirculatie, zodat je de beste verkoeling op de motor hebt. Zorg er wel voor dat je motorjas voldoende ventilatiegaten geeft zodat het koelvest zo goed mogelijk kan koelen. Hoe meer air flow, des te steviger is de verkoeling.

Super Absorbing Fibers

De Super Absorbing Fibers (SAF) absorberen en houden extreme hoeveelheden water vast, tot wel 30-60 keer het eigen volume. Hierdoor is het koelvest zeer dun en lichtgewicht en dus comfortabel onder je eigen motorjas te dragen. Zorg dat je het koelvest op de juiste manier activeert, dan blijven de absorberende eigenschappen van SAF behouden.

Extreem lange koeling

Geen enkel ander koelvest voor motorrijders koelt zo lang als het Drycool vest, tussen de 48 en 72 uur lang, afhankelijk van factoren als omgevingstemperatuur en luchtcirculatie. Genoeg dus voor een heerlijke zomerse motorrit. En heb je langer koeling nodig? Dan is het koelvest eenvoudig bij te vullen met wat water.

Activeren van het gekoelde motorvest is eenvoudig

  • 1. Open de zip lock op de achterkant van het koelvest
  • 2. Giet 500ml (kraan)water in de ziplock aan de rugzijde en 250ml water in elke ziplock op de borstzijde en sluit de zip lock
  • 3. Verdeel het water gelijkmatig in het koelvest
  • 4. Open de ziplocks en rol het vest van onder naar boven om overtollige lucht uit het vest te krijgen
  • 5. Sluit de ziplocks
  • 6. Het koelvest is nu geactiveerd en klaar voor gebruik
Als je het vest niet meer gebruikt, zorg er dan eerst voor dat het koelvest helemaal droog is. Dit kun je doen door het vest in een goed geventileerde ruimte op te hangen. Berg het vervolgens op op een droge en donkere plek.Eigenschappen:
- Drycool technologie met Super Absorbing Fibers
- Antibacterieel
- Gewicht: 250 gram droog, 1250 gram geactiveerd
- Tot 72 uur koeling (verdampend)
- Elastische zijkanten zodat je altijd de juiste pasvorm hebt en het koelvest nauwsluitend om het lichaam zit voor de beste koeling
- Verkrijgbaar in grijs/zwart
- Wasbaar in de wasmachine op 30°C met bijgeleverde waszak

Materiaal:
- Koelpanelen: geweven polyester, waterbestendig en ademend
- Zijpanelen: Polyester in gaasvorm

Maten:
Maat S: borstomtrek 103cm
Maat M: borstomtrek 108cm
Maat L: borstomtrek 113cm
Maat XL: borstomtrek 118cm
Maat 2XL: borstomtrek 123cm
Maat 3XL: borstomtrek 128cm
Maat 4XL: borstomtrek 133cm
Maat 5XL: borstomtrek 138cm

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed
  • €149,00
  • Excl. BTW:€123,14

Beschikbare opties:

Tags: drycool, motor