Koelpetje Baseball Cap

Koelpetje Baseball Cap

Koelpet

Het hoofd koel houden is met dit koelpetje een fluitje van een cent. De Hydrogel18 koelpet is niet alleen preventief tegen verbranden, maar door de verkoelende werking van de hydrogelpockets in het koelpetje blijft je hoofd tevens fris. Het hoofd is namelijk de eerste plaats waar warmte toeslaat waardoor de hersenen meteen het lichaam melden dat het "heet" is. Door verkoeling van het hoofd kan de temperatuur van je lichaam dan ook op efficiënte wijze onder controle worden gehouden. Bevorderlijk voor de gezondheid en verzachtend tijdens extreme hitte.

Drie in één werking

Door gebruik te maken van de koelpet geniet je van een efficiënte drie-in-een werking. In eerste instantie zorgt het dragen van deze koelpet er namelijk voor dat je lichaamstemperatuur meteen kan worden verlaagd waardoor je je niet alleen een stuk beter en energieker voelt. Daarnaast zal het ook je prestaties een stevige boost geven. Niet voor niets zijn deze koelpetten populair zowel onder werklieden als bij fervente sporters.

Op twee verschillende manieren te gebruiken

De sublieme veelzijdigheid van het koelpetje blijkt eveneens uit de wijze waarop deze kan worden gebruikt. In eerste instantie kan de koelpet bijvoorbeeld zorgen voor een lange verkoeling door middel van verdamping. Deze koeling duurt maximaal 36 uur. Heb je meteen stevige verkoeling nodig? In dat geval kan je het petje ook gebruiken als ice cap door 'm in de vriezer te leggen. Op deze manier is er een flinke (extra) verkoeling van het hoofd gedurende een periode van 1 tot 2 uur afhankelijk van de omstandigheden. Zodra het water weer ontdooid is gaat het koelen verder door middel van verdamping. Activeren is simpel: 20 minuten in het water leggen.

Aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker

De klep van de koelpet kan naar wens gebogen worden en uiteraard heeft dit onderdeel als doel om bescherming te bieden tegen zonlicht. Dit zorgt er voor dat je tijdens het sporten of het werken niet wordt gehinderd door de felle zon. Aan de achterkant zijn de koelpetten verstelbaar. De Hydrogel18 koelpetten kunnen op deze wijze niet alleen een zeer efficiënte werking, maar ook een uitstekend draagcomfort garanderen.

Een lekkere verkoeling in verschillende situaties

De koelpet kan in veel uiteenlopende situaties voor de nodige verkoeling zorgen. Dit is niet alleen mogelijk tijdens het uitvoeren van zware werkzaamheden bij extreem warme temperaturen, ook voor sporters kan deze koelpet de verfrissing bieden waar ze naar op zoek zijn. Daarnaast kan het koelpetje ook perfect gebruikt worden om ouderen en mensen met medische aandoeningen zoals MS en hersenletsel op warme dagen een beetje extra verkoeling te bieden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de koelpetten zijn het ontdekken meer dan waard!Maten:
Maat 1: XS-M (hoofdomtrek 56-59cm)
Maat 2: L-2XL (hoofdomtrek 60-63cm)

Eigenschappen:
- Hydrogel technologie
- Gewicht: 115 gram droog, 400 gram geactiveerd
- Tot 36 uur koeling (verdampend)
- Ca. 2 uur koeling met ijs
- Door de verstelbare achterkant altijd de juiste pasvorm zodat het koelpetje nauwsluitend om het hoofd zit voor de beste koeling
- Verkrijgbaar in zwart en beige

Materiaal:
- 85 grams geweven polyester
- Cire afwerking (glanzend)

Maat: EAN-nummer:
Maat 1 Zwart 8718546191329
Maat 2 Zwart 8718546191336
Maat 1 Wit 8718546193293
Maat 2 Wit 8718546193309
Maat 1 Beige 8718546191305
Maat 2 Beige 8718546191312

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed
  • €49,95
  • Excl. BTW:€41,28

Beschikbare opties:

Tags: koelpet, koelpetje