Koelhoedje Safari Fleece11

Koelhoedje Safari Fleece11

Koelend Safarihoedje

Wanneer je het hoofd koel kan houden volgt de rest van het lichaam vanzelf. Het is een gezegde dat in de praktijk meermaals haar gelijk heeft bewezen. Omwille van deze reden is er nu de Fleece11. Dit safarihoedje zorgt er voor dat je niet alleen tijdens het sporten, maar bijvoorbeeld ook tijdens het maken van een wandeling op warme dagen altijd kan rekenen op een aantrekkelijke verkoeling van het hoofd. Dit zorgt voor een aanzienlijke hoeveelheid extra comfort.

Ontwikkeld voor een efficiënte verkoeling van het hoofd

Wanneer je het warm hebt voel je dit het best aan je hoofd. Sowieso is het hoofd een onderdeel van ons lichaam dat bijzonder vatbaar is voor (extreem) warme temperaturen. Het effect van deze temperaturen op ons hoofd is niet alleen dat we gaan zweten, daarnaast kan het ook zorgen voor concentratiestoornissen. De Fleece11 zorgt er voor dat je hier geen rekening meer mee hoeft te houden. Het actieve koelpaneel dat in het safarihoedje is verwerkt zorgt er namelijk voor dat je kan rekenen op verkoeling van het hoofd tot wel 12 uur lang.

Verkoeling door verdamping

De verkoeling die door middel van het koelende safarihoedje kan worden gerealiseerd kan op twee verschillende manieren tot stand komen. Enerzijds kan dit gebeuren door middel van verdamping. In dit geval kan het hoofd tot wel 12 uur worden gekoeld. Een andere optie is de gekoelde safarihoed te gebruiken als ice cap. Zo zorgt ze voor een veel intensievere verkoeling en dat voor een duurtijd van ongeveer één uur. Het feit dat het hoedje op deze twee verschillende manieren voor verkoeling kan zorgen zorgt er voor dat 'ie in tal van verschillende situaties inzetbaar is.

Aanpasbaar voor een perfecte pasvorm

Het koelhoedje heeft een prima pasvorm. De maat kan namelijk op verschillende manieren worden bijgesteld. Hiervoor is onder meer het elastiek voor verantwoordelijk. Door de eenvoudig aanpasbare pasvorm wordt er niet alleen voor gezorgd dat deze verkoelende hoed door zeer veel mensen kan worden gedragen, bovendien ben je altijd verzekerd van een optimaal draagcomfort.

Een uitstekende verkoeling in verschillende omstandigheden

Het verkoelende hoedje kan in tal van situaties worden gebruikt. Niet alleen biedt ze bijvoorbeeld een welkome verkoeling tijdens het sporten, ook op erg warme, zomerse dagen kan ze een gunstig effect hebben op bijvoorbeeld de lichaamstemperatuur van ouderen. Om welke reden je het koelende safarihoedje dan ook koopt, de efficiënte verkoeling die ze op comfortabele wijze weet te realiseren zal absoluut een verademing zijn voor je lichaam. Dat komt omdat het hoedje op verschillende manieren gekoeld te gebruiken is. Ten eerste kun je 'm 5 seconden in water onderdompelen. Vervolgens rol je 'm in een handdoek om het overtollige vocht van de stof te krijgen. De koelhoed is direct klaar voor gebruik. Heb je een krachtigere koeling nodig? Leg de koelhoed dan een uurtje in de koelkast en je hebt 30 minuten extra intense koeling voor het hoofd. Let hierbij wel goed op dat je hoofd niet te snel afkoelt! In het geval van het koelhoedje raden we niet aan om deze in de vriezer te leggen en dan te dragen.

Als je liever een pet hebt in plaats van een hoed, kijk dan eens naar ons koelpetje.Producteigenschappen:
- FleeceCool technologie
- Gewicht: 115 Gram droog en 400 gram geactiveerd
- Koeltijd: Max. 8 uur verdampende koeling
- Manier van koelen: verdamping
- Door het elastische trekkoordje aan de achterkant altijd de juiste pasvorm zodat het koelhoedje nauwsluitend om het hoofd zit voor de beste koeling
- Verkrijgbaar in beige

Gebruikte materialen:
Omhulsel: Geweven polyester, 85 gram

Afwerkingen:
Finish 1: Ciré finish (= glanzend effect op het polyester)

Optionele afwerkingen (bij grotere aantallen, op bestelling)
Finish 2: brandvertragend
Finish 3: sneldrogende finish
Finish 4: antistatische finish

Maten:
Maat 1: XS-M (hoofdomtrek 56-59cm)
Maat 2: L-2XL (hoofdomtrek 60-63cm)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
   Slecht           Goed
  • €39,95
  • Excl. BTW:€33,02

Beschikbare opties: